2009-02-24

Tudok számolni

Tegnap még 44 rendszeres olvasóm volt, ma már csak 42. Kíváncsi vagyok, hogy az a 2 valaki, aki leiratkozott, miért tette (most nem töröm a buksim, kik lehettek, pedig lehet, hogy kitalálnám).
De komolyan, miért tettétek? Kíváncsi vagyok rá.

12 megjegyzés:

zazálea írta...

Na, jól van, én ott vagyok... jól megijesztettél! :o)Nem lehet, hogy ez csak olyan technikai izé, nekem a rendszeresen olvasott blogok időnként eltűnnek, nem frissítenek, rémesek.... :o)))

N.Zsuzsi írta...

hát, nem tudom, legyünk optimisták és fogjuk a technika ördögére ;)
amúgy azóta én is jártam úgy egy bloggal, mint te: bent vagyok a rendszeres olvasók között, de mégsem látom a frissülést, pedig van rrs-kódja.

Viki írta...

szerintem csak a rsz szórakozik! nekem is kevesebb eggyel tegnap óta és tudom is, hogy ki hiányzik.:) ő pedig tuti, hogy nem iratkozott le.

katafolt írta...

Nálam is eltűnt kettő,pedig olyan büszke voltam rájuk,pont a két pasim lépett le,nem igazság !Bár,ha belegondolok,nem nagyon értettem,hogy kerültek hozzám,mert a blogjaik alapján nem voltak hasonló érdeklődésűek.Én akkor arra gondoltam,talán az történt,hogy nem jártak arra jó ideig és a rendszer ezért törölte őket...

Anice kötős blogja írta...

Tegnap nálam is volt hasonló gixer és a kedves olvasómat (nönét) udvariasan(?) megkérdeztem vizsgálja felül, hogy kíván-e ezentúl is odajárni. és Kívánt:))

F.Gina írta...

Akkor ez a technika ördöge ! Örömmel láttam, hogy 50 olvasóm van, viszont 3 új arcot látok, és Loma a 48-ik volt, tehát egy eltűnt tőlem is, nem tudom, ki lehet ?

Szömörce írta...

Én most iratkoztam fel:)

N.Zsuzsi írta...

jó, így rendben van, a 2 mínuszért cserébe kaptam 3 plusz olvasót :D

anuka írta...

én ott vagyok!!!! :)

bruercsi írta...

Ne búsongj! Nekem is 26-ról 25-re csökkent a listám már vagy 2 hete. Van ez így! Lehet, hogy törölte a fiókját... ki tudja.

Kata írta...

Én is itt vagyok :) Egyébként nálam is pont tegnap tünt el 1 olvasó és én is gondolkodtam hogy vajon miért. Furcsa :)

Körmi írta...

Na gyorsan ellenőriztem én is, hogy rajta vagyok-e a listán!?....hát még ott vagyok!:DD