2009-02-20

Elindultam vásárolni

Az úgy volt, hogy elindultam levásárolni az ajándékutalványomat. De, mondok, előbb betérek a lakástextil bolttal srévizavé :) lévő textilkutatóba. De milyen nagyon jól tettem! Mert mit is akartam eredetileg venni a lakástextilesnél? anyagot ülőpárnákra, az ebédlőszékekre (amik ugye nagy strapának vannak kitéve, tehát nem akármilyen anyag jó), valamint a gyerekszobába delfines anyagot sötétítőnek. És ha hiszitek, ha nem, ezt mindet (és még ennél jóval többet!) kaptam a turkálóban. 4,7 kg anyagot hoztam el, ami 4.300 Ft-ba került.

Férjecském kérdezte is a nagy szatyor láttán: mind a tízezret elköltötted? én meg csak somolyogtam, hogy be sem mentem a Selyemgubóba :)

Úgyhogy Zazálea, tudod az új irányt :P

9 megjegyzés:

Monika írta...

Ugye,ugye milyen ügyes voltál?És ez ráadásul környezet tudatos vásárlás is volt.:)

N.Zsuzsi írta...

környezettudatos vásárlás, besz*rok, ez nagyon jó :D

F.Gina írta...

Legközelebb a textilkutatóba kérjél ajándékutalványt :))

Körmi írta...

S merre fele van ez a textilkutató???...ez engem is érdekelne. Ugyan én beszoktam menni a "turkikba", de még sosem találtam foltvarrós dolgot. Pedig úgy szeretném én is a környezettudatos vásárlást gyakorolni! Most vagy rossz turkiba járok, vagy a szememmel van gond?! :D

Lonci (Győr) írta...

Gratulálok:-))) Legközelebb amikor elindulsz a Selyemgubóba, akkor már egy turit kihagyhatsz, jöhet a következő! mármint turi.......remélhetőleg még mielőtt lejárna az ajándékutalványod, kimeríted az útközben található turikat és az uccsó percben beesel levásárolni a 10 e Ft-odat.
Na nem csak Te vagy ám így, ez egy RAGÁLYOS betegség:-)))

zazálea írta...

Na, megyek én még arra!! Igaz, 3 hét múlva, de majd akkor oda is betérek...Jó ötlet, köszönöm! :o))

Kata írta...

No így kell ezt csinálni!:))) Legközelebb megnézem én is:))

Viki írta...

Már látom, hogy tavasszal bejátszik egy dorogi kirándulás.:) Szombaton is nyitva van?

N.Zsuzsi írta...

Viki, igen, szombaton is.
Körmi, Dorogra kell érte jönni :)