2008-07-17

Díj


Nos, akkor legyen nekünk is egy ilyen. Netszerte, külföldi oldalakon számos díjat láthatunk, amit a bloggerek egymásnak adományoznak. De hogy ne őket utánozzunk (Kreatív Blogger), ezért úgy gondoltam, a magyar blogszféra díjazottjai az Alkotó Blogoló logót legyenek hivatottak viselni a blogjukban.



A feltételek igen egyszerűek. Aki díjazott, az maga is díjazóvá válik, és továbbadja 2 bloggertársának.
1. Kiválaszt 2 olyan blogolót, aki neki kedves, akinek az alkotásait sokra tartja
2. Meg is indokolja, hogy miért éppen őket díjazza
3. Majd hagy az illető oldalán egy üzenetet, amiben felhívja a figyelmét rá :)

Bármelyik magyar blog díjazott lehet, ahol alkotó tevékenységről tesz tanúbizonyságot annak írója. Lehet az bármilyen kézimunka, scrapbook, kreatív gasztroblog, ez csak a díj átadóján múik.

Aztán aki úgy érzi, büszke a díjra, kiteheti az oldalsávba :)

Nos, akkor az első körben az én díjazottjaim:
KicsiKató -mert sokszor látok az oldalán olyasmit, amit nekem is azonnal meg kell varrnom :) Termékeny alkotó, nem kell heteket várni az újdonságokra az oldalán.

Amaranta - légiesen könnyed babái és a nagyon hasonló ízlésünk (stílus és színek) miatt.
Nem mellesleg mindkettőjüktől nagyon sok segítséget kaptam már.

8 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Khm, khm, hölgyeim és uraim!

Először is szeretném megköszönni a díj átadójának... de tényleg, annyira meghatódtam! És gyönyörű ez magyarosított díj, tényleg nagyon boldog vagyok tőle!

S hogy a továbbadást se hamarkodjam el, szépen átgondolom a dolgot:))

Legyen neked is olyan szép napod, mint amilyet te szereztél nekem:)

KicsiKató írta...

És sokat gondolkodtam azon, amit írtál, örülök ennek a jellemzésnek. Nekem is van sok-sok blogcímem és lementett képem, amiket csodálok, de azokból sosem valósítok meg semmit... Jó érzés valóban inspiratívnak lenni, még ha nem is ez az elsődeges célja a munkáimnak. :)

Zelnice írta...

Kedves Pamina! Most "találkozunk" először, miután ma délben megérkezett hozzám is a díjad és eljöttem hozzád látogatóba. Gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz!
A legjobb benne az, hogy egy másik blogoló szemében látja magát és blogját tükröződni az ember: jé, ilyen a blogom???Olvastam ám meglepő dolgokat az indoklásban.
Jövök máskor is!

N.Zsuzsi írta...

Szia Violini, Te nálam már régóta a kedvencekben vagy :) és örülök, hogy odaért Hozzád is a díj.

Amaranta írta...

Csak ma délután tudtam netezni és mikor benéztem a blogomra, meglepődve láttam, hogy díjazott lettem.

Nagyon meglepődtem és meghatódtam, komolyan mondom, majdnem elbőgtem magam.

Én díjazott?! Azt tudom, hogy kinek adnám a díjakat, de, hogy én kapjak... Hihetetlen érzést adtál nekem, nagyon köszönöm és megpróbálok a jövőben felnőni hozzá.

Még egyszer köszönöm! :-)

Zelnice írta...

Tisztázatlan kérdés merült fel bennem: ha kétfelől is kaptam, akkor újból adhatok 2 embernek,vagy halmozottan díjazottak is 2 adományra jogosultak?

Budaházi Brigitta írta...

Igen, köszönjük, hogy elindítottad. Én teljesen félrevágtam az első felvetésnél, bevallom. Ez gondolom kiderült számodra (kuncogok). Köszönöm és igen, valóban jó érzés kapni is, és adni is. Ölelke: Gigi

malyvacsiga írta...

Nagyon jó ötlet, remélem, bejárja a blogoszférát rendesen, és sok eddig ismeretlen bloggertr megismerünk a többiek által.
Jó, hogy megcsináltad.