2008-07-20

PW


Íme életem első -és jódarabig az utolsó- patchwork-munkája. Ezt a táskát Beszandnál láttam meg, és úgy gondoltam, mit nekem. Pedig de.


Én nem vagyok egy preciz és türelmes ember. És mint olyannak, nem is való a PW, mert pont e két erény nagyon szükségeltetne hozzá.


Ráadásul tegnap nem is tudtam befejezni, és egész éjjel rémálmaim voltak, négyzeteket varrtam egymáshoz, de nem akart stimmelni.


Azért nem annyira szörnyű, még hordani is fogom, mert elég nagy és van mélysége is.

Ilyen belülrőlIlyen volt még összevarrás előtt, kiterítve.Én hüle steppeltem is, pedig igazából semmi szükség nem lenne rá, anélkül is megállná a helyét. Meg ahogy elnézem, Beszandéban sincs flíz. No mindegy, legalább gyakoroltam.

4 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Szerintem csak az zavaró inkább a látványban, hogy a középső anyag eleve kockás-mintás és azért tűnik úgy, mintha valami gubanc lenne benne. Pedig klassz!!! A bélésanyagáért pedig egyenesen odavagyok:)

Zsuzsi írta...

Igen, az a kockás anyag tényleg nem volt szerencsés választás.
A bélésanyag Passio-Meridás :)

beszand írta...

Szia! Jó lett a táskád az enyémben kesztyűbélés van. A kockás helyett én inkább egyszínűt tettem volna. Nálam is van tűzés a szívgomb alapján minden négyzet. A bélelést oldottam meg még másképp. Ne add fel, mert jót varrtál.

Juhizs írta...

Nekem tetszik a tatyid. EGyébként én is így döntöttem volna, hogy flíz rakjak bele - ezek szerint nem kellene?
Beszand meg jól feladta a leckét, nem is tudtam, hogy létezik külön kesztyűbélés...
Te csak varrjál más pw dolgot is! :-)