2009-12-05

Váltás



Nincs mit szépíteni, hónapok óta nem varrok. Néha horgolok egy kicsit, de mostanság inkább tanulok, olvasok és főzök.
Újra nagy kedvvel vezetem a gasztroblogomat, egy ideje a blogspoton, előtte a frímélen. Szerénytelenség nélkül állíthatom, egyike voltam az első gasztrobloggereknek, hisz 2005. júniusa óta művelem a műfajt. Az első GoldenBlog versenyen 3. helyen végeztem (megosztva) a gasztroblogok között.

Ma már rengeteg ilyen blog van, és ez nagyon-nagyon jó, mert rengeteg közötte az elképesztően színvonalas. Többen azóta már saját, nyomtatott szakácskönyvvel is büszkélkedhetnek.

Az én tavernám teljesen a hétköznapi, családias konyha híve, ahogy egyszer egy kritikus írta róla, nem emiatt a blog miatt rohan majd az olvasó ázsiaboltba :D De én erre büszke vagyok.

Sok szeretettel látlak Téged is a Tavernámban!

3 megjegyzés:

lomaquilt írta...

Szép a gasztroblogod. Én az nlc-n voltam a gasztro rovatban, szereztem is sok kedves ismerőst. Részt vettem a Stahl féle összeállitásban. Most is gyűjtöm a recepteket, kipróbálok ujakat, aztán áttérek a régiekre. Na persze azért jönnek az ujabb receptek hozzá, amik már régiek lettek. Elég nehéz kiismerni a mai szakácskönyv dömpingben és blogokban mi a jó. Ezért szivesen olvasok gasztroblogokat. De nem valószinű, hogy magam csinálnék. Maradok a foltozásnál.

Osli írta...

Szerintem semmi gond azzal, hogy most nem varrsz, hanem főzöl helyette. Fél év múlva megint mást kell csinálni, aztán visszatérni a varráshoz. Úgy szép az élet, ha zajlik :)
Én imádom a recepteket, van egy elég komoly szakácskönyv-ggyűjteményem is. :) Most pedig megyek, és megnézem a te kis tavernádat :)

Bernadette írta...

Végre nem köll az ázsiaboltba rohanni :-). Néha bajban vagyok, amikor már az alapanyag nevét is a neten kell kiderítenem, és azt se tudom lövik-e vagy pecázzák?