2009-04-16

Remélem


...hogy lassan lecseng ez a másolásos folytatásos szappanopera a magyar éterben; az arra alkalmasak megalapítják az ilyen témák kibeszélésére alkalmas plattformot, és mindenki megelégedésére szívvel-lélekkel működtetik is azt. 
Szívből kívánom, hogy legyen benne sok sikerük. Mivel én magam a hobbista kategóriába sorolom magam, eladásra nem gyártok, így nem leszek aktív érdekvédő, de igazán kíváncsi vagyok az útjukra.
..............................
Horgolt nyakláncokkal kísérletezem, másképp, mint eddig, ha elég esztétikus lesz (=vagyis úgy néz ki a valóságban is, ahogy én azt elképzelem), akkor majd mutatom őket.
És senkitől sem fogom sajnálni a leírását :D

4 megjegyzés:

Babi néni írta...

Amikor elolvastam mindent, megértettem, hogy miért írod: Műbalhé. :o)

Én nem szoktam megsérteni a szerzői jogokat, és nem bánom, ha leutánoznak, bár csak hobbiból varrok. De ha valaki pénzhez jutna az ötletemmel, csak gratulálni tudnék neki. :o)

zazálea írta...

Biztosan tök jó a fórum, de nekem már arra igazán nem telik sem időből, sem energiából, sem lelkesedésből, hogy még oda s beszálljak. Jobban örülnék egy tanácsadó fórumnak. Ha mégis erre vágyom, megyek az Artisjus-hoz. Erkölcsi mércét pedig nem itt fogok magamnak felállítani. Remélem. :o))))

És a leírásod jöhet... Ne sajnáld már.... :o)))))))))))))))))))))))

Budai Detti írta...

Bocsánat, hogy itt: Zazálea:a fórum azért lett megnyitva, hogy az egyes kérdéseket megvitassuk, de lehet, hogy neked is hoz majd új információt. Nem kell leklesen írnod, vagy olvasnod, de lehet, hogy hasznát veszed egyszer te is, hogy van, mert valahol a tanácsadó szerepet is be fogja tölteni talán!

Kriszta írta...

Kíváncsian várom a horgolt nyakláncot, ez nekem is egyik gyengém :) Ja és persze a leírást is :))))))) Tavaly én is kísérleteztem kicsit, de aztán az első elkészült darab után valamiért félretettem...