2009-04-12

Ezt kaptam a Nyuszikától

(A Nyuszikát természetesen Zsuzsikának hívják :P)
Az utolsó pillanatban sikerült beszereznem, méghozzá kedvező áron. A könyvesbolt, ahová járni szoktam, a héten 10-40%-os engedményt adott minden könyvből, és bár nem bíztam benne, hogy megvan ez a könyv, de mégis volt 1 példány :) meg is kaptam 2.700 Ft-ért.
Ahogy a neten nézgetem, ez a kiadás, melynek ára 3.499.- eredetileg, kifutott. Alexandra a kiadója, de éppen náluk sem rendelhető.
Viszont elhűlve látom, hogy az új kiadás már 5.024 Ft eredeti áron! Horror.
Egyébként nagyon hasznos könyv. Érthető, jól illusztrált, gazdag mintagyűjteménnyel, szép fotókkal. Minden leírás szélén újra és újra ott a jelmagyarázat, ami kezdetben felbecsülhetetlenül nagy segítség.
Ha egyetlen könyvet kéne ajánlanom a horgolásról, ez lenne az. Úgyhogy aki kacérkodik a gondolattal, hogy horgolni kezd, és még a régi áron be tudja szerezni, nosza!

6 megjegyzés:

altalena írta...

Szija Zsuzsi!
Nekem egy másik változata van meg: a Hímzés Bibliája.
Én is csak ajánlani tudom, rengeteg öltésfajta van benne, érthetően képekkel ilusztrálva.
Horgolással sajnos még nem próbálkoztam, csak csodálom a sok gyönyörűséget. De van egy horgol angyalkám már évek óta, igazán becsben tartom:)

zazálea írta...

Kedvet csináltál, megpróbálom beszerezni...

Abile írta...

Kellemes húsvéti ünnepeket, jó horgolást kívánok! :o)

Mamis írta...

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Jutus írta...

Remélem én is rátalálok valahol!:))

Juhizs írta...

Nos, igen, érdekesen alakulnak az árak. Nekem régóta tetszett egy könyv, de nem volt "létkérdés" kategória, nem kreatív, hanem ahhoz felhasználható motívumokat tartalmazó.
Eredeti ára 5.900.-Ft (nekem sokkkk)
Láttam egy kirakatban feleáron 2.900.-Ft-ért, még mindig sokalltam, hát gondolkodtam.
Betértem egy antikváriumba, ahol ugyanaz a könyv antikvár áron 5 ezer forint volt legnagyobb döbbenetemre, nem gondolkodtam tovább, megvettem a 2900-asat, mint kiderült, az az egy példány volt a kirakatban.
Mi ez, ha nem boldogság? :-) Tehát megértelek.