2009-08-29

A színfalak mögött

Kaptam pár privát érdeklődést, hogy miért nem írok mostanság annyit. Ezek szerint helytálló a megállapítás, hogy grafomán vagyok, mert ha 1 héten csak 1 bejegyzést írok, az szokatlanul kevésnek találtatik :)

Először is készülünk ovira-sulira, voltunk bent az óvodában, a Legkisebb jól érezte magát. Bár születési ideje alapján nem ő az első a szoktatási sorrendben, de tettünk róla, hogy mégis ő legyen. Jó az, ha jóban vagyunk az óvónénivel :)

A fiam is gyógyultnak van nyilvánítva a műtét után, a szárnyait kell egy kicsit nyesegetnem, mert nagyon elkényeztettük a műtét után, minden nyikkra ugrottunk -és ez ki is jár minden lábadozónak, ellenben egészséges gyerknél már vannak normális korlátai a kiszolgálásnak.

Na és történt 2 olyan dolog is mostanában, amikor teljesen jószándékkal voltam egy ügy érdekében, de valaki valamit félreért, másképp gondol, másként értelmez, én meg letörök, mint a bili füle. Mert amikor tényleg semmi, de semmi saram nincs benne, akkor azért nagyon rossz érzés tud lenni.

Mondhatnám, hogy ezentúl nagyon megválogatom, mikor kinek segítek, milyen ügy mellé állok, de az a helyzet, hogy nem teszek erőszakot önmagamon.

9 megjegyzés:

Monika írta...

Egyetértek....
Néha rádöbbenek,hogy magammal szúrok ki a legjobb jóindulattal....hát kell ez nekem?

zazálea írta...

Zsuzsi, ne hagyd magad.

Osli írta...

jó készülődést a tanévre.
A jószándékkal elkövetett bakikról meg az a véleményem, hogy aki így kap, és nem tetszik neki, az mehet a sunyiba. Ismerem az érzést, együttérzek veled. Sok a hálátlan ember. :(

mmama írta...

Én ezt már AKKOR , tudod mikor , elhatároztam .
Jó készülődést az iskolára, ovódára.

Zsóka írta...

Nem túl régóta látogatom az oldaladat, és csak annyit szeretnék hozzáfűzni, ne foglalkozz mással, csak azzal hogy Te jól érezd magad a bőrödben. Soha ne érdekeljen ki mit mond, peregjen le rólad minden bántó vagy sértő dolog. Nagyszerű embernek tartalak írásaid alapján, és úgy látom ez nem csak az én véleményem. Írj minél többet, és alkoss, mert szerintem jó amit csinálsz.

N.Zsuzsi írta...

Köszönöm a bátorító szavakat :)

Azt hadd szögezzem le, hogy egyik esetben sincs szó rosszindulatról. Engem az bánt, ha részemről viszont feltételezik azt, amikor egy csipetnyi sem volt bennem. Csak mert némi előítélettel(?), indulattal(?), presztízsféltéssel(?) voltak az illetők az ügy kapcsán.

És amikor 2 napon belül 2 ilyen is megesik, akkor az olyan, mintha nyakon öntenének jeges vízzel.

Cila Zzy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Cila Zzy írta...

Átérzem a dolgot. Nagyon!

N.Zsuzsi írta...

Ducila, küldök Neked egy nagy ölelést, olvastam a törölt verziódat.