2009-08-15

Minden rendben

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok értünk :) nincs semmi gond, persze tegnap volt egy kis láz, meg folyamatosan fájdalomcsillapítót kell szedni, de ez normális. Legalább 2-3 nap még, hogy enyhüljön a fájdalom.

4 megjegyzés:

zazálea írta...

:o)

Kata írta...

Mielőbbi gyógyulást kívánok én is! :)

Unknown írta...

Kedves Egykori Rendszeres Olvsaóm!

Kern Ági vagyok az ÁGÓ VARRÓMŰHELYÉBŐL.
Tájékoztatlak, h a blogom tönkrement, rendszeres olvasóim kb egy hete nem látják, h a bejegyzéseim frissülnek. Ideiglenes megoldásként létrehoztam az eredeti blog mását, ahol az új bejegyzések olvashatók, illetve az új blogról: www.agovarromuhelye.blogspot.com a régi blogom is elérhető. A 60. olvasóm bejelentkezése alkalmából /az eredeti blogomon/ ajándéksorsolást hirdettem a rendszeres olvasóim között.
Ha a jövőben is szívesen olvasgatod az írásaim, azt most tehát a fent jelölt átmeneti oldalon teheted meg.
Minden kedves olvasóm megértését köszönöm!
Kern Ágota
ockinga

H. Mária írta...

Szia!Jobbulást. Nálunk is a férjem volt bent a 3 éves fiammal a kórházba. Mind a ketten jól viselték a műtétet. A gyerek nyűgösen kelt, de ahogy az apja mondta ez érthető is, de egy pár óra múlva már minden rendben volt, mire hazajöttek nekünk kellett visszafogni, hogy ne rohangáljon. Mivel én akkor a 4 hetes babával voltam itthon fogtam a babát és a nagy lányomat és bementünk a kórházba látogatni(Pestre, 7 éve). Csak addig volt rossz itthon, amíg a műtétet végezték, de előtte és utána nem volt gond, mert tudtam, hogy férjem mellett biztonságban van. Azért mégis volt egy rossz élménye a páromnak, nagyon rossz volt az ágy, már nagyon várta, hogy a saját ágyába aludhasson.Jobbulást és minden jót kívánok részetekre. Üdv. Mária