2009-01-14

Jópofa quilt-játék



Polyák Ildi kitalált egy jót. Lehet, hogy magam is jelentkezem, mert rögtön látom is magam előtt, milyet csinálnék :D

A játék lényege a következő:

1. A résztvevők készítenek egy patchwork/quilt önarcképet, ami NEM realista, hanem inkább humoros, tipikus vonásokat felerősítő, karikatúra jellegű.

2. A munka összkerülete 100-120 cm legyen. Három rétegből álljon, de a textilen kívül más anyag is felhasználható.

3. Bárki részt vehet, olyanok is, akiknek ma még nincs blogjuk, de megígérik, hogy addigra nyitnak egyet. Jelentkezni 2009. január 20-ig lehet a bejegyzéshez írt megjegyzésben lehet.

4. Ezt követően Ahama tavalyi Karácsonyi húzogatós játékához hasonlóan kisorsoljuk, hogy ki kinek küldi meg április 10-ig az önarcképét. Ezen a napon a résztvevők a saját blogjukra is felteszik az elkészített önarcképüket, némi művészi magyarázattal ellátva. Az oldalsávban megtalálhatjátok a játék logóját. Kérlek, Ti is tegyétek ki, ha részt vesztek.

Na, kinek indítottam be a fantáziáját??

2 megjegyzés:

Abile írta...

Húúú, ez nagyon izgalmasan hangzik. Csak én még nem csináltam varrt képet... :o( és a technikáját sem tudom. Tudsz esetleg ajánlani weboldalt, ahol esetleg utána lehetne nézni a készítés folyamatának?

N.Zsuzsi írta...

Hát, ha engem kérdezel, akkor vak vezet világtalant, mert én sem csináltam ilyet még soha :) majd biztos jön vki okosabb.