2009-01-16

Köszönöm

Nagyok vagytok mindannyian, nem is reméltem ennyire kimerítő, minden részletre kiterjedő segítséget, nagyon köszönöm mindenkinek.
Nem csak úgy l'art pour l'art kérdeztem, csinálok majd egy listát az alapvető, és a gyakorlotabb háziasszonyoknak való élelmiszerekből.
Exi, a Te javaslatodról sem feledkezem meg!
Ma voltam Aldiban, a kötőfonal nem tetszett, sem a színei, sem a struktúrája. A varrószerszámokat sem volt érdemes megvenni, nem volt benne olyasmi, amim ne lenne. Egy zacskó színátmenetes horgolófonalat és az 1000 m-es cérnákból egy dobozzal vettem. Ja, és egy tárolódobozt, mert jóóóó nagy és praktikus.
De voltunk még Ikeában és Decathlonban is (az előbbiben tárolódobozokat és zsákokat, az utóbbiban a fővadászúrnak vettünk mindenfélét, igazán jól le voltak árazva). Szóval ez volt a mai napom :)

3 megjegyzés:

F.Gina írta...

Én is voltam az Aldiban, vettem egy doboz eszközt, csak azért, mert ott volt :)) A többi nekem sem kellett, de vettem egy ekkkkora halom narancsos csokis nápolyit, hadd hízzon a fenekem :))

F.Gina írta...

Nagyon köszönöm az emailt, igazán rendes vagy :)) Még átgondolom, kissé macerásnak tűnik :(( Majd ha lesz időm (szerintem nem lesz) foglalkozom vele. Előbb-utóbb muszáj lesz ! Köszi !

Ádám írta...

Szia Zsuzsi!

Korábban írtad, hogy Neked is pfaff smart 200c géped van, evvel kapcs lenne kérdésem, (nem találtam hogy érhetnélek el). A profilomban ott a mail cimem, ha nem szeretnéd publikussá tenni a tiédet:).

Köszönöm:
Ádám