2009-01-11

Barátság oklevél

Ha van egy (több) hobbid, az nem csak az alkotás örömével jár, hanem óhatatlanul megismerkedsz hasonló érdeklődésű emberekkel. Akik ugyanolyan ,,furák", ,,őrültek", mint te. Egy idő után már nem csak a másik munkája, hanem ő maga is ismerős lesz. Nem kell, hogy találkozzatok személyesen (bár az sosem baj :D), elég, ha tudod, hol találhatod meg, és ő is tudja, ő hol talál téged.

Szömörcétől kaptam ezt az elismerést, oklevelet. És hogy miről is szól?

Igazából nem is jó szó rá a díj -szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés- inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Úgy fogom tovább adni, hogy nem számolom, hány embernek adom, és nem figyelem, megkapta-e már. Ha az illető huszadszorra kapja, nem lényeges, azt jelenti, sok embernek jelent valamit az ő barátsága, léte a blogolók nagy táborában :).

Ölelem virtuálisan keblemre Napocskát, Amarantát, KicsiKatót, Exit, Gigit, Gabcit, Kolibrit, Judillát.

Nahát, épp 8 :) és ők csak a Kreatív Barátok.

7 megjegyzés:

mmama írta...

Köszönöm , hogy rám is gondoltál.

KicsiKató írta...

Nagyon köszönöm!!!!

Endy írta...

Nàlam is vàr ràd egy dìj, nèzz be hozzàm!

bruercsi írta...

Kicsit megkésve, de kérlek,nézz be hozzám! :)

Névtelen írta...

Köszönöm szépen.

Napocska

Budaházi Brigitta írta...

Drága vagy. Ó, köszönöm. Az ölelés mindig jól jön és jól esik. Olyan kedves vagy. <3 <3

Budaházi Brigitta írta...

Zsuzsi, az én barátságokleveleimből a harmadikat Te kaptad. :)
Sok szeretettel: Gigi