2008-08-13

Alkotó blogoló

Kíváncsiságból rákerestem az ,,Alkotó blogoló" kifejezésre. Úgy látom, nagyon szerteágazó kis mozgalommá nőtte ki magát, sok-sok emberhez eljutott -s kicsit elgondolkodtam.


Talán nem úgy sikerült ez a díj, ahogy én azt elterveztem. Mert -sértődés ne essék!- kapja boldog-boldogtalan. Akkor is, ha gyakorlatilag nem látható a blogján, mitől is, mi által is lehet őt alkotónak nevezni.


Talán kicsit szigorúbb feltételeket kellett volna szabni. Talán ki kellett volna kötni, hogy nem KELL továbbadni, nem a mennyiség, hanem a minőség a cél. Hogy olyanokhoz kerüljön, akik valóban alkottak olyat, ami másnak is szívet melengető, inspiráló, szájat eltáttató.


Persze a többség megérdemli :) de tényleg valami olyasmit szerettem volna elérni, hogy súlya is legyen a díjnak.

>
Majd legközelebb :)

4 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Amellett, hogy egyetértek ezzel a bejegyzéseddel, hozzáteszem, ne bánd, rengeteg embernek szereztél örömet (naná, hogy nekem is, miazhogy:)))

mmama írta...

Egyetértek én is, a szándék nemes volt, és ez a lényeg.
Megpróbáltam az öröm szerzést átvinni egy topicra, ahol csak egy átadási
lehetőség volt, és konkrét dolgot kellett megnevezni, mit mondjak a
negyedik fordulónál az irigység
győzedelmeskedett.
Most egy egyéni dolgon töröm a fejem,
jövő kedden felteszem a blogomba.

lomaquilt írta...

Egyetértek Veled teljesen. Sajnos béna vagyok nem tudom hogy tegyem föl a képét az oldalamra!

Névtelen írta...

Szia :) Tőled indult az alkotó blogoló? Hát őszintén egyetértek azzal amit írtál róla, amikor hozzám került én emiatt nem fogadtam el, sőt a kreatív blogger dijjat sem, mert addigra hogy is mondjam szépen már nem volt értéke. Az én környezetemben ráadásul rengeteg bloger csak puszira, ismerettségből adta oda valakinek. elvesztette az értékét, és nagyon fájt a szívem mikor újra megkaptam ezuttal tényleg indokoltan az alkotó blogságomért de az előbbiek miatt már nem fogadhattam el. szóval szuper ötletnek tartottam, de akkor tényleg szigorúan, ha lesz következő :) Ne kapja akárki, igenis szigorú szabályai legyenek, hogy az embernek kezét lábát kelljen törnie, hogyha meg szeretné kapni, és összecsinálnia magát a gyönyörűségtől, ha ráesik a választás :D