2010-02-15

Akkor játsszunk!

Kedves Rendszeres Olvasók, Ti hogyan várjátok a tavaszt? Írjátok meg nekem kommentben, én pedig a válaszadók között kisorsolok egy csomagot, amiben olyan alapanyagok lesznek, amikből tavaszi alkotásokat készíthettek majd. Szóval meglepi :D

Határidő: vasárnap (febr. 21.) éjfélig. Hétfőn reggel sorsolok.
Fontos! csak Rendszeres Olvasók játszhatnak.

27 megjegyzés:

boGár krea írta...

Röviden: NAGYON! :D
Kicsit részletesebben: igyekszem a lehető legtöbb színt vinni a lakásba és a munkáimba (sok virágos anyagot használok, ha lehet). Előkerült a rózsaszín, pedig nem igazán az én színem... De most nagyon szeretem!
A héten pedig veszek egy cserép tavaszi virágot!
És nagyon erősen koncentrálok, hogy elolvadjon végre a hó, és láthassuk az előbújó hóvirágokat!

Lonci (Győr) írta...

Még rövidebben:NAGYON, NAGYON:-)))
Bővebben, a blogomban látható rózsával, majd pedig virágbaba készítéssel! Ma délután talán a hóvirágot is sikerül a hó alól kikaparni, még jó, hogy tudom hol találom a sok nárcisz között:-)))

Macus írta...

Türelmetlenül várom a tavaszt!!!!
Alkotásilag: vékony, csipkéből készült kendőket, sálakat kötök, Vikinek színes sapkákat horgolok meg kardigánt is készítek a téli kabát helyett.

Kékbálna írta...

Tavasz a kedvenc évszakom,már nagyon várom.Már vettünk cserepes virágot,hátha hamarabb kitavaszodik

Ildina írta...

Várom már tavaszt nagyon.:)
A tegnapi szép időben megnéztük a méheket, hogy renden vannak-e.És szerencsére minden rendben van eddig.
Már készítettem egy kis tavaszi dekorációt, ezt meg lehet nézni a blogomba.
A krokuszom pedig virágba borult és hírdeti, hogy közel a tavasz.

Unknown írta...

Már nekiláttam a tavaszi dolgoknak... Ezek közé tartozik a SAL kép színvilága, a tegnap összehozott manólány a gyereknek :) És a virágok, színek becsempészése az életünkbe. Egyébként pedig annyira jó látni, hogy reggel már nem sötétben botorkálunk ki a lakásból, és akkor sincs még sötét, amikor a mininőt elhozom a suliból :D

Kriszta írta...

Nagyon, nagyon :))
Konkrétabban például húsvéti tojásokat horgolok, meg már nyári blúzt is :)

martimez írta...

Én vettem egy lépésszámlálót azzal a nagy lendülettel,ha már nem lesz hó,meg -,akkor mindenhová gyalog megyek...úgyhogy már nagyon várom:)))

Edige írta...

Várom... Tőlem teljesen szokatlan színeket választottam: piros-fehér-fekete. Ezekből fogok pár dolgot varrni, ötleteim már vannak rá. :-)

Kaccat írta...

Szia, én ugyan kb egy hónapja olvaslak rendszeresen, de jelenleg nagyon nagyon készülök, mivel áprilisban érkezik a két unokahugom (mindjárt kettő, hogy ne unatkozzunk :-) ), így csupa babáknak való dolgokat alkotok :-)

Monika írta...

Milyen kedves ötlet ez a játék!!!!
Én úgy várom,hogy folyamatosan veszek a lakásba virágokat: jácintot,örömködök a virágzó orchideámban.
Igyekszem megtervezni a kertembe kerülő és talán elkészülő magaságyás tervét és hogy miket fogok abba ültetni.Paradicsom biztosan lesz!

Dia írta...

minél több élénk szín, annál jobb!
már elkezdtem színes dolgokat hímezni, főleg átmenes fonalakból fognak készülni. Ja, és virág minden mennyiségben!

Lente Julcsi írta...

Vettem a Gyerkőcöknek jácinthagymákat cserépben.Már gyönyörű virágaik vannak,a lakásnak pedig tavasz-illata :o)

Jutus írta...

Nagyon jól kitaláltad ezt a játékot,így még gyorsabban jön a tavasz!Már én is nagyon várom,épp az imént rendeltem meg húsvétra az anyagokat és már készítem a sablonokat!Tehát nagyon nagyon várom már a tavszt!!!:D

soli írta...

Én is nagyon várom! Passió előadást szervezek a munkahelyemen mozgássérültekkel, és ez már olyan, mintha mindjárt itt lenne a húsvét!

Abile írta...

Én NAGYON! Hogy csatlakozzam az előttem szólókhoz! :o)
Én már jól bevásároltam tavaszt és húsvétot idéző anyagokból.. Már csak egy kis szabadidőre lenne szükségem, hogy varrjak is belőlük!

Ledorka írta...

Színekben: világoskékkel, pirossal, rózsaszínnel. :) Virágokat horgolok, és előszedegetem a tavaszi holmikat. Mici lányom épp ma reggel próbálgatta a cipőket, hogy melyik lesz jó még rá. :)
Köszönöm a lehetőséget a játékra! :)

helen írta...

Türelmetlenül :)

Próbálom kibírni addig, valahogy...

Névtelen írta...

Már nagyon-nagyon :-). Unom a jeget és a havat, és unom a gyerekekre húzni a huszonnyolc réteg ruhát. A lakásban pedig leginkább a virágokkal, már majdnem egy hónapja mindig van virágzó jácint az asztalon, az illatától sokkal jobb kedvem lesz. Már tervezem, milyen díszeket készítünk a gyerekkel húsvétra. Valamint ültettem egy cserépbe mindenféle zöld fűszernövényt, és már látom a pici zöld szárakat, ahogy bújnak ki.

Csilla írta...

Már alig várom,hogy kitavaszodjon...
Mivel mindig is a kedvenc évszakomnak számított így nagyon örülök,hogy nemsokára nyílnak a fák,virágok...
Bővebben a blogomban írtam erről:
http://kyrakreativ.blogspot.com/2010/02/hogyan-varom-tavaszt.html
Köszönöm,hogy játszhatok!

Edina írta...

Nálam is virágzik az orchidea és a jácint, aminek csodás illata átjárja a lakást. Na és persze a húsvéti lakásdekoráción gondolkodom :)

petitange írta...

Mi már rettentően várjuk a tavaszt! Egyelőre még csak ötletelgetek, tavaszi kincseket (anyagok, hozzávalók) gyűjtögetek és tervezgetek. Viszont a bejegyzéseket olvasgatva holnap mindenképp veszek virágokat! Sokat-sokat! :)

Eta írta...

Régebben anyukám kapta a legelső hóvirágot, amit megláttam.(Ma már jobban örül egy zacskó cukornak. Hogyan leszünk újra gyerekek?) Most úgy, hogy folyamatosan beszerzem az újonnan megjelenő tavaszi virágokat - épp a jácinton van a sor - itthonra is és a munkahelyemre is. :o) És ma vettem gyönyörű sárga, narancssárga fonalat - készülhetnek a csibék és a kiskacsák. :o)

marta írta...

egy cserép fürtös gyöngyikét lesük naponta, hogy bontogatja-e már a harangocskáit.

és rendületlenül hallgatjuk, hogy somvirág, somvirág, aranysárga a világ : )

Belinda írta...

Nagyon várom, és vágyom! :) Amúgy üvegeket öltöztetek tavaszi hangulatokba, a blogomon láthatod. És nekem is van egy orchideám, őt ajnározgatom.

Karina írta...

Boldogan hallgatom a rigókat, cinkéket a kertben, etetem őket, de már egyre kevesebb fogy a magból. Találtam egy számomra új fonalas boltot, oda készülök visszamenni, sok szép vékonyabb pamutfonalat venni tavaszi sapiknak.

Timi írta...

Reményekkel tele várom a tavaszt! Főleg a magánélet terén. Másrészt pedig azért, mert imádom a kertünket, a virágaimat! Szeretek velük foglalatoskodni, gondozni, szeretgetni őket. Még az öreg néniktől kapott virághagymáknak is annyira tudok örülni! és a madáretetőnk látogatói sem felejthetők!