2008-11-30

Zsákbamacska

A tegnapi babakiállításon ezeket sikerült kihúzni zsákbamacskán, + még egy csiga-bigát, de ő most a mamánál van Szaffival együtt.
Az én zsákmacskáim kicsit csalások voltak, mert nem csomagoltam be őket, így direktbe vették meg azokat (foltos, babás könyvek, ahogy láttam, 2 db Juhizshoz vándorolt).
Annyira sajnálom, hogy nem tudtam huzamosabb ideig maradni, a fiúk nem tolerálták :( és így magunk közt: kifejezetten kellemetlen volt, ahogy a fiam az egyik babát jól leszólta, hogy milyen csúnya a ruhája (nem volt az!), rém kellemetlen, ha a készítője is hallotta... szóval úgy gondoltam, jobb a békesség.
Így persze csak kevesekkel találkoztam, de becsületszavamra ígérem, legközelebb egyedül megyek és tovább maradok!!!

7 megjegyzés:

F.Gina írta...

Sajnálom, hogy nem találkoztunk, már elmentél, mire odaértem. Macira én is szert tettem, a csigád nagyon helyes, ügyesen húztál !

mmama írta...

Zsuzsi örülök, hogy megismertelek
személyesen is.
Tudod hogy a gyerekszáj milyen.
Szerintem senki nem haragudna meg
egy kritikáért, főleg nem ebből a
körből. Viszont jót nevetnénk,
mint ahogy azt meg is tettük tegnap
délután, szinte egyfolytában.

beszand írta...

Sajnálom én is, hogy nem találkoztunk, de legközelebb is lesz!

Budai Detti írta...

:D A dobozodat is készítem, de kéne egy cím, amire küldhetem majd. (Még nem tudom mikorra lesz meg, de igyekszem....karácsony előtt tuti odaér!)
/Csak nem egy ugyanilyen csiga rózsszínesben? /(TE csak tőlem akarsz játékokat:P)

N.Zsuzsi írta...

Ejjkukk, igen, a rózsaszín csiga a párja :)
Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel találkozni, Gina, ha tudtam volna, hogy te is ott leszel, vittem volna a libádat.

36évi írta...

Nahát, nahát, mi is lekerültük egymást... :(

Juhizs írta...

Még, hogy csalódás???
Az egyik füzetkére évek óta vágytam, "élőben" még soha nem tudtam elcsípni, hihetetlenül boldog voltam mindkét "direktbe" vásárolttal !!!
Most már csak az a baj, hogy aki ismer, az tudja, hogy rossz az arcmemóriám, még sokszori találkozás után is időnként, és egyáltalán nem tudlak beazonosítani, hogy melyik hölgy voltál :-( szégyenlem...