2008-11-03

Blogszületésnap, ajándék

Ennek a blognak hamarosan (18-án) születésnapja lesz. Igaz, scrapbookos blognak indult, de idő közben átalakult mindenféle kreatív tevékenyégeim lerakatává.
Ha velem ünnepelnél, küldj virtuális ajándékot. Megkönnyítem a dolgot: könyvet kérek. Írd meg ide, a kommentezőbe, hogy virtuálisan milyen könyvet ajándékoznál nekem, ha van kedved, írd meg azt is, miért pont azt választottad.
És hogy érdekesebb legyen: nov. 15-én a virtuális ajándékozók között kisorsolok egy valódi ajándékcsomagot! Tartalma:
  • Decoupage c. könyv
  • egy papír képkeret
  • egy stamperia dekupázspapír
  • egy nagyon szép rizsszalvéta
  • egy csomag izémizé, lyukas levelekek, körök, ilyesmik vannak benne, valamire csak jó lesz :P

10 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Először is: Boldog blogszülinapot:)Másodszor pedig szertenék gratulálni ehhez a feladathoz, nagyon kreatív!!!

A könyv pedig, amit a virtuális figyelmedbe ajánlanék: Pilinszky verseskötete. Imádtam, nagyon sokszor forgattam gimnazista éveim alatt és azóta is sokszor kezembe vettem már... Pedig amúgy nem vagyok nagy verses, de ő... Szeretem:)

Klematisz írta...

Happy birthday to you...Nagyon ötletes dolog ez a "szülinaposdi"...én az egyik kedvenc könyvemet küldeném el neked: Méhes György Kolozsvári milliomosok c. regényét. Nem egy unalmas olvasmány, annyi biztos...

F.Gina írta...

Sok boldogságot neked és a blogodnak! Nem is tudom, mit küldjek, ha nincs meg, akkor S.Kingtől a Setét torony sorozatot, mert imádtam, vagy valami jó kis kreatív foltvarrós könyvet, mondjuk Lise Bergene könyvét, a Foltvarrás szenvedélyét, mert egyszerű, de nagyszerű dolgok vannak benne !

mmama írta...

Boldog születésnapot kivánok.
És még sokat.
Én szivből küldeném Tamási Árontól
az Ábel Trilógiát.
Három az egyben. Nagyszerű olvasmány. Ha még nem próbáltad volna, olvasd el.
Szándékosan nem kreativ könyvet
ajánlok.

Abile írta...

Nagyon sok boldogságot, erőt, egészséget, sok megvalósítandó ötletet kívánok Neked születésnapod alkalmából. Az én ajándékkönyvem Neked: A mennyei prófécia. Életem meghatározó könyve, azóta teljesen másképp látom a világot! Legyen Neked is izgalmas utazás! :o)

ezkriszti írta...

Én egy kicsit földhöz ragadtabb leszek. A könyv: Tamsin Weston 100 hasznos ötlet, Lakástextíliák.
Alexandra adta ki. Vékony, de vannak benne jó ötletek. Apróságok, meg nagyobb lélegzetvételűek. Ötlethozónak remek. Forgasd szeretettel. :-))

Judit írta...

Boldog szülinapot a blogodnak:)))
Én "Az egy év Provance-ban" könyvet ajánlanám. Meg is mondom miért.3 gyerkőc mellet kell egy kis kikapcsolódás, és ki tudja mikor tud kiruccani az ember. Ezt elolvasva egy hangulatos utazáson veszel részt, ingyen, és olyan hosszú ideig amíg szeretnéd. Szóval ez nem egy egyhetes gyors utazás, hanem amíg olvasod, addig tart:)
Kellemes nyaralást (telelést)!
:)
Judit

FKriszti írta...

Boldog születésnapot!
Nagyon jó ötlet ez az "ajándékozás"!Én Jodi Picoult könyveivel ajándékozlak meg:Nővérem húga,Tizenkilenc perc,Elrabolt az apám.Izgalmas,letehetetlen könyvek!
Remélem örömet szereztemNeked!
Szeretettel :FKriszti

gabci242 írta...

Ha én könyvet ajádnékoznék, az valószínüleg A. A. Milne: holnemvolt-ja lenne. Mert egyszerűen tüneményes! szerintem világokkal jobb mint bármilyen micimackó! Szerethető történettel szerethető figurákkal, és hogy miért mert, te is szerethető vagy, azért!

Timici írta...

Szia, először is boldog születésnapot a blogodnak!!! igazán jó ötlet ez a játék és szuperek a nyeremények;o)
Én India Knight: Szex, pasik, gyötrelmek c. könyvét adom Neked így virtuálisan. Azért mert egy igazán könnyen olvasható vicces és mai történet rajzolódik ki benne, ami néhol azért kissé szomorú is. Egy 33éves 2gyerekes angol nőről szól, akinek igazán érdekes és különc családja és barátai vannak. Jó olvasgatást kívánok!:o)