2008-10-06

Nem veszek semmit!

A Ti szátokból hányszor hangzott már el ez a mondat? Aztán az árak láttán hányszor döntöttetek úgy, hogy na mégis, egy kicsit ebből egy métert abból, ez otthagyhatatlan, ez passzol a másikhoz... na, akkor értitek :D

8 megjegyzés:

Emi írta...

Ez szerintem nem olyan vészes. Legalább van mihez nyúlni, ha valami ötleted van.

vargaera írta...

Szia Zsuzsi! Benéztem hozzád :) :) Most jönnek hétvégén a szüleim, és anya hozza varrógépet, emrt függönyöket kell majd varrnunk. Megkérem, hogy tanítson ki a masinából! Igazán kedvet kaptam a kreatívkodáshoz --> főleg a sok szép színes anyag láttán :) :)

KicsiKató írta...

Hohóóóó, nincs semmi baj, csak ki kell bővíteni a SEMMI kategóriáját... Vagyis semminek számít az az anyagkupac, ami nem éri el az öt kg-ot... Nem?:)))

lomaquilt írta...

Én hétvégén a közös varráson igazán nem vettem semmit, csak.... Szóval méterárut semmit!

Colette írta...

Én most nem az anyagokra reagálok, hanem a blogod megújulása nagyon tetszik, hogy jönnek fel azok a kis képek az olvasott blogokhoz??

Princi írta...

Ez ismerős betegség számomra is. Kórosan kiújuló anyagvásárlási kényszer. :) Colette kérdéséhez én is csatlakoznék, hogy csináltad?

N.Zsuzsi írta...

Princi, Colette-hez leírtam, kukk meg nála :)

mesemeskete írta...

hűűű én is így vagyok az anyagokkal. a kedvesem általában fékező tényező (kezdve ott, hogy be sem enged olyan helyre ahol textilt lehet venni).

kedves Zsuzsi!
épp olyan gépet szeretnék venni amilyen neked is van. tudnál írni 1-2 dolgot róla? mert még nem győztem meg magam teljesen (még van két versenyző ellene, egy brother és egy butusabb singer).

mit szeretsz bennne? volt-e vele valami gond? sokat segítenél vele...