2008-10-23

Mindent magamról

A blogkörökben tovaterjedő kipécézős játék ide is elért. Akkor most Beszand kíváncsiságának eleget téve elmondok 7 dolgot magamról, amit eddig talán nem tudtál.



1. Ha magam választhatnék, olasz Mamma lennék egy vidéki nagy házban, hatalmas konyhámból igazgatnám 8 gyerekemet. Ekkkkorára híznék.

2. Országok, ahová vágyom: Írország, Skócia, Finnország, Svédország, Csehország, Lengyelország, Görögország, Ausztrália, Málta és olthatatlan szerelemmel: Spanyolország.
Ahová nem vágyom: Közel- és Távol-Kelet, Amerika egésze, Afrika egésze, sőt, a sarkkörökre és Ázsiába sem.

3. Megrögzött ateista vagyok, nem hiszek felsőbb akaratban és rendezőerőben. És ehhez még konzervatív is vagyok az élet szinte minden területén.

4. A kávét 2 cukorral és sok tejjel iszom. Nagyon szeretem, de máshol nemigen merek inni, mert általában túlpörkülik, én meg úgy... fúúúúúj.

5. Erős lakberendezői vénával rendelkezem, időnként mindent felforgatok, újragondolok. Viszont nincs semmi kézügyességem.

6. Imádok sütni-főzni, általában jóban vagyok minden házimunkával -viszont megőrülök attól, ha nem hagynak közben nyugodtan.

7. Egy csomó rossz tulajdonságom van: türelmetlen vagyok, hirtelen haragú, könnyen megsértődöm, és -bár nem vagyok haragtartó- nehezen felejtek.

Nos, a játéknak szabályai is vannak:

1. linkeld be a blogodba azt aki kipécézett
2. ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi
3. pécézz ki 7 embert, nevezd meg őket és linkeld be a blogodba
4. egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukban, hogy ki lettek pécézve.
Valljon színt: JJL, Gigi, Napocska, Tvica, Kolibri, Linsey és Didó.

8 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Akkor csak egy kérdésem van - ha nincs kézügyességed, melyik családtagod készítette azt a sok gyönyörűséget, amit itt eddig láthattunk?:))))))))))))))

N.Zsuzsi írta...

Most lebuktam :)))
de amúgy tényleg nincs: nem tudok rajzolni, gyurmamindenfélét csodásra formázni, a finommotorikát igénylő dolgok rendszeresen csáléra sikerednek.

Névtelen írta...

Nem skorpió vagy véletlenül ?

N.Zsuzsi írta...

Nem, Nyilas, ámbár Skorpió aszcendenssel.

Linsey írta...

Köszönöm a felkérést, igyekszem megírni a dolgaimat:)

{Hana} írta...

:-))) Én is azt akartam kérdezni, mint Kicsikató :D Hihi.. :-)))

gabci242 írta...

Hát ezeket majdnem szó szerint én is írhattam volna :) Talán a kávéban van eltérés 3 cukor 3 krémpor....de a többi majdnem szóról szóra stimmel...hátborzongató :D

Névtelen írta...

:) Ezt a hetet én is írhattam volna magamról:)