2008-01-13

Dekupázstól a kollázsig

... a scrapbookon át vezet az út.

Nem titok, hogy kézműves ,,pályfutásomat" dekupázzsal kezdtem. Évekig csak ezzel foglalkoztam, és eljutottam egy bizonyos szintre, ami már nem kezdő, de azért nem egy igazi kéműves színvonal.

Miközben lassan ismerkedem a scrapbookkal, egyre inkább a kollázs felé mozdul a kezem, Ötvözök különféle technikákat a saját ízlésem szerint.

Mutatok valamit, amiben az ötlet az eredeti, a kivitelezés nem egy nagy szám eredetileg. Angi első (na jó, igazából a 2.) textil kiscipőjét örökítettem meg egy parafatábla alapon, amit szalvétával fedtem be. De egy idő után valami mozgalasabbat, csajosabbat, rózsaszínűbbet akartam látni, így némi sb-papír és kiegészítők felhasználásval íme az ilyen volt-ilyen lett:



------------->

5 megjegyzés:

Vera írta...

Szia Zsuzsi

nagyon aranyos a képek, nagyon tetszik.
Ès jó néz ki a blogod.

Szilvi írta...

Pont most néztem ezt a scrap.hu-n! Nagyon tetszik! Édes, tüneményes, babás, wow.

Kata írta...

Gyönyörű! Szép az eredeti is, de a második tényleg sokkal izgalmasabb, feltűnőbb. Remek ötlet!

Budaházi Brigitta írta...

Már a galériában is írtam, hogy nagyon tetszenek a scrapbook technikával készített lakásdekorációk. Ez is közéjük tartozik! Nagyon szépet alkottál. Szívesen megnézném az Otthonodat, milyen kincsek lepik a falakat...

kicsinap írta...

Zsuzsi ez nagyon tetszik! a másik oldalon is akartam írni, de közben annyi képet töltöttek fel, hogy már nem találom.:-) Nagyon szeretem az ilyen igazi csajos összeállításokat!