2007-11-23

Egy szemtelen nő

A szemtelen nőnek először a lábbelije volt készen a fejemben. Tudtam, hogy színes lesz, magasszárú, szegecselt lyukas, fűzős. A megfelelő Stampéria dekupázspapírt pedig nem volt nehéz megtalálni hozzá.

És mert ilyen szemtelenül néz hátra, a szájába adni a Good bye, Darling! feliratot magától érthetődő volt.

Kapott még egy beszegett szívet, és hogy lássuk, nem annyira gonosz kis fúria ő, glitterrel kontúroztam a szívet, cipőt és címkét.

Itt kell megjegyeznem, hogy immáron nekem is megy flottul a szegecselés, talán néhányan emlékeznek rá, sokáig béna voltam hozzá.

Az alap gombos papír (nem, nem valódi gombok, vki ugyanis így monitoron át azt hitte, képes voltam ennyit felvarrni :D ) K&Papers albumpapír.

Ahogy Gigi találóan nevezte, ezek kollázsok, nem is szkrepek igazán, de annak alapjait felhasználva készültek. Alattuk rétegelt lemez van, kifúrva a sarkain, tehát képként fel is akaszthatóak. Ha berendeztem a szobánkat a saját ízlésemnek megfelelően, nem oly eklektikusan, mint most van, akkor fel is akasztom majd őket.

A legnagyobb dicséretet a férjemtől kaptam erre a képre, ő azt mondta: ez már lakberendezés :)

4 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Így - így! Egyetértek a férjjel!
A gombfelvarráson de jót nevettem! :D :D
Abszolút jópofa lett ez az oldal is. Benne van az a fanyar, elgondolkodtató humorod megint, amit nagyon bírok. Egész kis történet kezd kialakulni...
Várom a folytatást. Vagy csak én fűzöm össze történetbe őket? :)
G.

N.Zsuzsi írta...

Ezek önálló életet élnek, még képesek lesznek összeállni vmi szaftos sztorivá :D

Kata írta...

Nagyon érdekes, tényleg olyan mintha valami történet illusztrációja lenne. :-) Tetszik a könnyed, játékos, egyedi stílusa ezeknek a kollázsoknak.

Juhizs írta...

Szenzációsan klassz.