2009-07-05

Táska lesz

Az eső esik, én meg táskát varrok -nem mintha nem lenne más dolgom :-/ sajnos nem is fogom tudni ma befejezni, amit nagyon utálok...
Hogy minek nekem ennyi táska? jó kérdés :) találtam ezt a jófajta anyagot, pont táskának való, sejtem is, milyen lesz a végén. Szóval varrom az új táskám :)

6 megjegyzés:

Osli írta...

Milyen jó annak, ki varrni tud :)
Biztosan nagyon szép lesz, már alig várom, hogy láthassam

Edina írta...

Szia! Megnéztem a varrományaidat, nagyon ügyes vagy!:) Nekem is van ilyen anyagom, drapp alapon barna virágos - én is táskának vettem -, kíváncsi vagyok milyen táskát varrsz ebből a szép anyagból, remélem megmutatod:)
Remélem nem leszek szemtelen, ha megkérdezem van-e szabásmitád táskához? Én még csak most kezdtem táskát varrni, és igazából egy szabásmintám van. Ha tudsz ezügyben segíteni, megírom a @címem. Előre is köszi: Edina

zazálea írta...

Aztán megmutatni ám! :O))

Abile írta...

Hogy minek ennyi táska??? Szerintem nincs is az a táskamennyiség ami egy nőnek elégséges! Főleg, hogy mindig vannak olyan anyagok, amik táskának születtek, mint ez is! :o))

N.Zsuzsi írta...

Természetesen majd megmutatom :)

Szia Edina,
nem szeretek szabásminták alapján varrni, úgyhogy nem is tudok neked mutatni :D -eltöprengek, milyet szeretnék, aztán nekilátok.
Kíváncsi vagyok, te milyen táskát varrsz ebből az anyagból :)

Edina írta...

Mivel táskavarrás ügyben nincs akkora tapasztalatom, nekem még szükségem van egy kis útmutatóra, szabásminta segítségével :( De ha találok valamit, amire úgy gondolom, hogy ez az anyag született, megvarrom és megmutatom :)