2008-06-12

Varrósarok

Mivel Ami és KicsiKató is kíváncsiskodik mostanság a varrósarokról, hát lefotóztam, hogy néz ki most. igen, most, mert 1 hete az ablak alatt volt még az asztal a varrógéppel meg a számítógéppel, de különböző logisztikai okok miatt -nehéz volt elhúzogatni a függönyt, kinyitni az ablakot- átvariáltam.
A komódban vannak a textilek, mint látható, túlcsordulnak, kevés már a hely. Van egy régi, ikeás nagyszekrény, azt fogom majd lassacskán textiltárolóvá előléptetni.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem nagyon tetszik, elfogadnám! Világos, rendezett, állandó. :egy picit irigy: ;-)

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

most sárga vagyok :) nagyonnagyon tetszik!!!
de ha meglesz nálunk a konyha átalakítása, megnagyobbítása, a falfülkéből, ahol most az edényeim vannak, varró-és hobbikuckót csinálok.

Kata írta...

Nagyon szép az asztalod! :o) A monitor nincs útban? Én állandóan aggódnék miatta, meg a billentyűzet miatt is. A miénk így is folyton porosodik, pedig nincs is a varrógép mellett.
Az egyébként tök vicces, hogy kb egyszerre kíváncsiskodunk a varrósarkok iránt. Pedig nem is láttam Ami kérdését. :o)

N.Zsuzsi írta...

Porosodik így is, úgy is, emiatt nem aggódom :) amúgy nem, nincs útban a monitor, arrébb húzom a varrógépet használatkor és úgy oké.

Nem is tudtam, hogy ilyen irigylendő varrósarkom van :)

Budaházi Brigitta írta...

jaj, nekem nagyon tetszik, nagyon szép!!!! máris leülnék oda varrni. pedig már vagy 3 éve nem varrtam semmit. :( a falra mi kerül majd, mint inspiráció? tennék ki pw-ös textilképeket, vagy bekeretezett tuti scrapbook csinálmányokat - talán a nőcis sorozatot... ahh, azok olyan jók! szóljál. berendezem a nappalit secc perc alatt :P ;)