2008-02-10

Pályázat

Beneveztem egy Valentinos kreatív pályázatra. De mondhatom, már nagyon megbántam. Az egész oldal olyan igénytelen, hogy ihaj. Csiricsáré ,,dizájn", repülő szivecskés kurzorral, átláthatatlan, tipikus sokat-akar-a-szarka kinézettel.
Na és a többi pályamű. Nem azért mondom, hogy mondjam, de kb. 90 %-a nem a témáról szól, ötlettelen és egy óvodás is el tudná készíteni.
Tényleg megbántam, az egóm előrevalóbb volt az esztétikai érzékemnél. Ez többet nem fog előfordulni, csak olyan pályázaton fogok indulni, amihez szívesen adom a nevemet.
(Nem linkelem, mert nem az a célom, hogy ,,Szavazz rám!", majd csak akkor, ha lejárt a szvazási határidő. És akkor majd láthatod, miről beszélek.)

2 megjegyzés:

Mesi írta...

Megtaláltam, még ha nem is linkelted be. És egyetértek veled, tényleg gagyi az oldal, meg a "pályaművek" sem olyan húdehaj nagy számok. Talán csak az a néhány dekus doboz... Ne mérgelődj, kedves Zsuzsi, Egyszerűen ez nem az a műfaj! Szemeteslapátot matricázni bárki tudhat, a scrapbook és a kollázs pedig valamilyen szinten az alkotáshoz áll közelebb. Mosolyogj!

N.Zsuzsi írta...

De ügyes vagy :D
Most már nem bosszankodom rajta, de többet nem fogok ,,akárhová" képet feltenni, az biztos.