2007-12-26

képeslap
A szkrepes társadalom összetartó. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy karácsonyra képeslapokat küldtünk egymásnak. Ezt a hóemberes képeslapot én küldtem Giginek, remélem, tetszett neki :)*

Vékony kis szivacs karikákat pelenkaöltéssel rávarrtam sima fehér papírra. Horgoltam egy sálat, amit úgy kötöttem a hóember nyakába, hogy snicerrel kétoldalt a nyaktájék mellett ejtettem egy kis vágást, azon húztam át a sálat.Szemet, szájat és gombot is varrtam neki, a sapkája pedig dekorgumiból készült.


Szerencsére volt itthon megfelelő, hóember mintás papírom, amire ráragaszthattam, ezt az alapot egy formaollóval vágtam körbe -ez a kedvenc ollóm, bár nem sikerül mindig szépen vágni vele, de azért megjárja :DA belső oldalra került még egy hóemberes rajz a nagyfiamtól, és természetes az üdvözlet.3 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Még, jó hogy tetszett!!! Elolvadtam! De ezt tudod, te lány! ;)
Egyszerűen szuperötletes! Nagyon barátságos volt az egész. Abszolút megilletődtem, hogy ilyen nagy gonddal elkészített üdvözlőlapot kaptam Tőled!
Mégegyszer: Köszönöm, Zsuzsi!

Franci írta...

Zsuzsi! Ez igazán aranyos lett! Nagyon tetszik nekem is. Látszik, hogy nagyon sok munka van benne és hogy milyen szívesen, szeretettel készítetted.

Kata írta...

Nagyon kedves. Tetszik nagyon!